Головна » 2013 » Грудень » 5 » Благодійний ярмарок у Сумському педуніверситеті

21:31
Благодійний ярмарок у Сумському педуніверситеті

Андрій Гуменюк – досвідчений Святий Миколай. Для маленьких сумчан з обмеженими можливостями він справжній Чарівник. Говорить, діти завжди відчувають добро і відповідають на нього щирою любов’ю.

Для таких як Андрій студентів інституту педагогіки і психології робота з малечею - звична справа. Та майбутні викладачі ставляться до неї по-особливому, тим паче коли мова йде про дітей з обмеженими можливостями.

Вже шість років поспіль майбутні педагоги разом зі своїми викладачами влаштовують свято для дітей-інвалідів. Акція «Разом зробимо більше» покликана зібрати кошти на новорічні подарунки для вихованців реабілітаційних центрів. Для цього на ярмарку представлені найрізноманітніші доробки дітей з вадами здоров’я.

Акція присвячена Міжнародному дню інваліда і буде тривати до 19 грудня, дня Святого Миколая. Головна мета: звернути увагу людей на важливість доброчинності, познайомити громадськість з талантами дітей особливої категорії та, звісно, організувати маленьке свято.

Усі кошти, зібрані благодійниками, підуть на подарунки малечі. На згадку ж небайдужим сумчанам лишаться доробки, що зігріватимуть дитячою щирістю і простосердям.

Категорія: Суспільство | Переглядів: 693 | Додав: atv | Теги: Благодійний ярмарок, Сумському педуніверситеті | Рейтинг: 3.7/3
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: