Головна » 2013 » Жовтень » 28 » Блакитний вогник запалили в селі Глибне на Краснопільщині

14:06
Блакитний вогник запалили в селі Глибне на Краснопільщині

   В рамках програми газифікації Сумщини, блакитний вогник запалили в селі Глибне на Краснопільщині. У 150 будинках вже відчули переваги такого палива. Працівники «Сумигазу» говорять - нині йдуть роботи по 10 об’єктах в різних районах області.
   Осіння сирість та люті морози тепер не лякають жителів с. Глибне. Після 10 років очікувань, вони зрештою забули про пічне. 150 будинків в селі вже з газом. Місцеві не натішаться: зручно і комфортно.
   Останні налагоджувальні роботи від газовиків і «блакитний» вогник в будинку по вул. Центральній запрошує на традиційну яєчню. Смажать її разом представники влади і керівництво «Сумигазу». Господиня ж пропонує рецепт на вибір.
   Відтепер Глибне матиме соціальний розвиток, переконані жителі. Газовики ж запевняють – програма газифікації сіл на Сумщині діє, і цього року це не останній об’єкт.
   Загалом, говорять представники «Сумигазу», рівень газифікації сільської місцевості на Сумщині досяг 70%. Зараз паралельно йдуть роботи по 10 об’єктах в різних районах області.

Категорія: Суспільство | Переглядів: 546 | Додав: atv | Теги: Глибне, газифікація, Сумигаз, блакитний вогник | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: