Головна » 2013 » Листопад » 19 » Чергове фіаско футбольних клубів Сумщини

15:54
Чергове фіаско футбольних клубів Сумщини

Сумчани вдома приймали беззаперечного лідера першості та головного фаворита на підвищення у класі – донецький «Олімпік». І дати бій лідеру «містянам» вдалося, однак перемога, вже дванадцята у нинішній першості, поїхала до гірницької столиці України. Перший тайм завершився з нулями на табло, а в самому дебюті тайму другого «Олімпік» забив, як виявилося єдиний переможний гол. Тож, мінімальна, вже сьома у нинішньому сезоні поразка «Сум».

Охтирський «Нафтовик» також вдома екзаменував тернопільську «Ниву». Як виявилося після фінального свистка – іспит «нафтовики» провалили. Перший тайм завершився за мінімальної переваги гостей. На старті тайму другого охтирчани зусиллями Олега Єрмака, який реалізував одинадцятиметровий, рахунок зрівняли. Проте через 15 хвилин «Нива» відповіла тією ж картою – реалізувавши пенальті тернопільчани таким чином встановили остаточний рахунок 1:2, чергова сенсаційна поразка «Нафтовика».

Після 19 зіграних турів сумчани втратили дві позиції і тепер вони із 26 очками ділять сьому-восьму сходинку з кіровоградської «Зіркою». «Нафтовик» з 29 очками в активі зберігав за собою четверту сходинку «турнірки».

Категорія: Спорт | Переглядів: 480 | Додав: atv | Теги: Олімпік, Нафтовик, спорт | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: