Головна » 2013 » Грудень » 16 » Четвертий тиждень українського євромайдану

12:30
Четвертий тиждень українського євромайдану

Сумський євромайдан – така собі мініатюра столичного. Намети – в самісінькому центрі Сум. В них можна і зігрітися і чаю попити і підкріпитися. Запасів харчів – на тиждень. Все – від небайдужих сумчан. Зносять сюди не тільки продукти, а й теплий одяг, ковдри, матраци, щоб вистачило підтримати і тих сумчан, які стоять на майдані в столиці. Несуть городяни і гроші. Геннадій Андрійович прийшов до жертовної скриньки з 20-ма гривнями. Каже більше дати не в змозі, бо пенсія – не розженешся. Але вважає свій маленький внесок принциповим.

Охочі записуються на поїздку до столичного майдану – здебільшого на вихідні. А поки що ставлять власні підписи на підтримку всіх українських мітингувальників.

Підтримує сумських мітингувальників і гість з країни єропейського союзу.

Промовці виступають один за одним – на підтримку сказаному аплодисменти – і вигуки слава україні. Депутат Сумської обласної ради Микола Полілуй переконаний – українці – народ терплячий – і якщо вже люди від зневіри вчергове стоять на майдані – повернути їх довіру – практично неможливо.

За те і проголосували – аби повернутися на сумський майдан вже наступного дня.

Категорія: Політика | Переглядів: 410 | Додав: atv | Теги: українського, Четвертий, євромайдану, Тиждень | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: