Головна » 2013 » Жовтень » 31 » День працівників соціальної сфери

11:32
День працівників соціальної сфери

    Їх тепла та уваги вистачить на всіх. Першого листопада працівники соціальної сфери відзначають своє професійне свято. Напередодні кращі представники професії отримали нагороди та подяки, в тому числі від Президента України.
    Щодня ці люди допомагають іншим долати життєві труднощі. Армія соціальних працівників налічує в області понад 4 тисячі чоловік.
    Їхню працю оцінили і в столиці. Від Президента України - директору Кролевецького будинку-інтернату - державна відзнака. За свою самовіддану працю отримує нагороду і Тетяна Марченко. Її відзначив сам прем’єр-міністр. Жінка, що віддала соціальні сфері 20 років життя, сьогодні прагне передати знання молоді.
    Впровадження сімейних форм виховання, створення інституту соціальних працівників та мобільних бригад у сільській місцевості – саме ці завдання президент України відзначає як пріоритетні. Їх виконання має підвищити якість послуг. Усе для того аби допомога стала адресною.
    Крім того за останні кілька років відбулося зростання соціальних виплат незахищеним верствам населення. У середньому – на 60-70 відсотків. Не заощаджувати на пільговиках обіцяють і у 2014ому.

Категорія: Суспільство | Переглядів: 586 | Додав: atv | Теги: соціальний захист, день працівника | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: