Головна » 2013 » Листопад » 4 » День залізничника

21:23
День залізничника
   Сьогодні, 4 листопада, працівники залізничного транспорту України відзначають своє професійне свято. Технічний стан колій та залізничних платформ, безпека руху на переїздах, стан потягів та комфорт пасажирів – це їхній щоденний клопіт.
   Залізниця – один з безпечних, комфортних, популярних та недорогих видів транспорту України. На нашу територію перший потяг приїхав у 1861 році. Відтоді національна залізниця пережила неабиякі метаморфози. Шість її напрямків об’єднують всі куточки країни, а завдяки цілодобовій роботі працівників - українці долають чималі відстані та переправляють будь-які вантажі.
   Робота залізничника, здебільшого, пов'язана зі складними умовами: в будь-який час доби, за будь-якої погоди вони виходять на лінію. Григорій Ладенко розповідає, майже 40 років його життя пройшло на колесах. Шістнадцятирічним юнаком працював помічником слюсаря, а на пенсію вийшов машиністом третього класу. Любов до професії прищепив батько-залізничник, згодом пан Григорій естафету передав синові.
   Кращих фахівців галузі нагородили грамотами, подяками, срібними нагрудними знаками та грошовими преміями. А після урочистостей багато чисельна команда сумських залізничників повернулася на роботу. Навіть у професійне свято – на них чекають пасажири.

Категорія: Суспільство | Переглядів: 541 | Додав: atv | Теги: день залізничника | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: