Головна » 2013 » Грудень » 5 » Депутати без обговорень розглянули близько 90 питань

21:51
Депутати без обговорень розглянули близько 90 питань

Міський голова розпочав другу частину сесії заявою: за моніторингом роботи обласних центрів - Суми в лідерах.

Після оптимістичної заяви – пропозиція від регіоналів. Дати дозвіл на розроблення проекту землеустрою релігійній громаді Святої Блаженої Матрони Московської навпроти автовокзалу. Там має з’явитися капличка і пам’ятник князю Володимиру, хрестителю Русі.

Однак, депутати ініціативу братів Перепек не підтримали. Міський голова це питання відкладає. З-поміж десятків рішень народні обранці оминають одне, що стосувалося долі багатодітної родини. Геннадій Мінаєв вдруге ставить проект на голосування.

Оксана Катріч – мати шістьох дітей вже не вперше оббиває пороги міськради та депутатських приймалень.

Вирішують виділити багатодітній родині земельну ділянку для будівництва будинку.

А ось на оголошення початку процедури відбору охочих вивозити з міста побутові відходи забракло двох голосів. Конкурс планували провести 23 січня, усі документи підготували і мали винести на широкий загал.

Тепер відбір потенційних перевізників сміття зміщується щонайменше на місяць.

Якби конкурс із визначення перевізників відбувся 23 січня, переможці розпочали роботу на початку травня. Саме в цей час спливають терміни договорів «Грінко-Суми» та «А-Муссон».

Домоглися свого представники так званого «Харківського» ринку. Міська рада утворила тимчасову комісію аби врегулювати земельні правовідносини на території базару. Свій перший звіт комісія надасть вже у січні 2014 року, підприємці ж підготують проект торгової зони для містобудівної ради.

Категорія: Політика | Переглядів: 386 | Додав: atv | Теги: 90 питань, розглянули, Депутати | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: