Головна » 2013 » Листопад » 19 » Дитячий міжнародний турнір с хокею «Сумська осінь»

16:28
Дитячий міжнародний турнір с хокею «Сумська осінь»

Від самого початку турніру вони були у лідерах. Хокеїстки «Електросталі» не дозволили себе обігнати і у фіналі. Там їм протистояла інша російська команда – з Нижнього Новгороду. Російське дербі виявилося не лише емоційним, а й результативним. Лише протягом першого тайму гравці обмінялися 4-ма забитими м’ячами. Відчувалося, що перемога у турнірі має принципове значення для обох команд.

Настанови тренера даром не пройшли. Бомбардир червоних Ліза Тєрєхова, на її рахунку хет рік, влаштовує у штрафній суперниць справжній переполох, що позначається голами на табло. Поновити статус кво гравцям Нижнього Новгороду так і не вдається.

Отже перші дві сходинки турнірної таблиці поділили між собою росіянки. Не залишилися без нагород і господарі турніру. Гравці «Сумчаночки» - бронзові призери змагань.

Отримувати гарні емоції від дружнього спілкування та безкомпромісної боротьби - для сумчан добра традиція. Міжнародний дитячий турнір «Сумська осінь» збирає юних хокеїстів вже в дванадцяте.

У планах на наступний рік – збільшити кількість чоловічих команд. Тоді кажуть організатори, турнір обіцяє стати ще видовищнішим.

Категорія: Спорт | Переглядів: 426 | Додав: atv | Теги: турнір с хокею, Сумська осінь | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: