Головна » 2013 » Грудень » 10 » Юлія Джима – срібний призер кубку світу з біатлону

12:09
Юлія Джима – срібний призер кубку світу з біатлону

Стартувала Юлія Джима у гонці переслідування із десятисекундним відставанням від швейцарки Селіни Гаспарін. І вже після першого вогневого рубежу студентка СумДУ забронювала за собою друге проміжне місце, яке і стало для неї підсумковим. На фінішному колі наша біатлоністка зуміла стримати натиск польки Крістіни Палки, яка виборола бронзу. А золото хохфільценської гонки переслідування здобула норвежка Сюневе Сулемдал. До речі, лише дві спортсменки пройшли десятикілометрову дистанцію без штрафних кіл, і цими спортсменками стали Джима та Палка. Це срібло для Юлії Джими стало дебютним в особистих гонках та дозволило їй піднятися в топ-10 загального заліку кубка світу. Наразі студентка держуніверситету восьма.

Досить непогано виступили і наші сестри Валентина та Віта Семеренко, закінчивши гонку на сьомій та восьмій сходинці відповідно. Лідер та капітан вітчизняної команди Олена Підгрушна гонку провалила, із чотирма промахами лише двадцять першою перетнула фінішну стрічку.

Категорія: Спорт | Переглядів: 366 | Додав: atv | Теги: срібний призер, кубку світу, з біатлону, Юлія Джима | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: