Головна » 2013 » Жовтень » 30 » Юнацька збірна України зі стрільби з луку на чемпіонаті світу у Китаї виборола золото

16:57
Юнацька збірна України зі стрільби з луку на чемпіонаті світу у Китаї виборола золото

    Поцілили у яблучко. Юнацька збірна України зі стрільби з луку, у складі якої виступала і наша земляка Поліна Родіонова, на чемпіонаті світу у Китаї виборола золото. Українкам вдалося, здавалося б неможливе, – перемогти титулованих кореянок, котрим немає рівних у світі вже більше 10 років.
    Розраховувати на поїдку у Китай могли лише найсильніші лучниці України. За одну ліцензію на чемпіонат світу боролося одразу четверо спортсменок. Втім, потрапити на престижні змагання пощастило лише сумчанці Поліні.
    Відірватися від суперників українській збірній вдається і на чемпіонаті світу. На шляху до золота українки спочатку штурмом беруть італійок, росіянок, а потім і збірну Тайпея, що дає змогу пробитися до фіналу. Там на них чекають кореянки. Після трьох програних серій, фаворитів турніру,здавалося, вже не наздогнати. Втім українкам все ж вдається зрівняти рахунок.
    Окрім Поліни Родіонової чемпіонами світу зі стрільби з луку ставало ще кілька сумчан. Втім, ці перемоги скоріше всупереч, аніж завдяки, говорять тренери.
    І хоча на Сумщині відсутні нормальні умови для тренувань, змінювати прописку Поліна Родіонова поки що не планує. За три роки у житті спортсменки відбудеться найголовніший старт – Олімпіада. До того часу, сподівається чемпіонка світу, у Сумах нарешті з’явиться сучасна база. В іншому випадку - розраховувати на високі досягнення навряд чи варто.

Категорія: Спорт | Переглядів: 495 | Додав: atv | Теги: стрільба з луку, чемпіонаті світу у Китаї, Юнацька збірна України | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: