Головна » 2013 » Листопад » 4 » Капітальний ремонт зробили, а ліфти не працюють!

12:13
Капітальний ремонт зробили, а ліфти не працюють!
   Людмила Павлівна, лікар на пенсії, щодня витрачає півгодини аби вийти на вулицю. При тому, що у її багатоповерхівці на площі Горького, 2 – капітально відремонтовані підйомники.
   Двері відкриваються кілька хвилин, ліфта можна й не дочекатися взагалі, та й подорожувати на ньому небезпечно, бідкаються мешканці 14-типоверхівки.
   На вулиці Ковпака теж ремонтували ліфт, теж капітально і знову – тиша. Підйомник ззовні як новенький, та насправді мешканцям від нього жодної користі.
   Наприкінці 2012-го так звані капітальні ремонти підйомників здійснило ТОВ «Укрсумиліфт», на той час підрядник КП «Сумижитло». Та згодом з’ясувалося, що вкладених у ліфти коштів вистачило на кілька тижнів роботи.
   З 15 жовтня КП «Сумижитло» змінило підрядника, 75 відсотків підйомників обслуговуватиме ТОВ «Асага», 25 – як і раніше «Рембуд». «Укрсумиліфт» із відстороненням від ліфтового господарства не погоджується. Та у «Сумижитло» певні - прокуратура дасть оцінку роботі колишнього підрядника.

Категорія: Комунальні | Переглядів: 522 | Додав: atv | Теги: Укрсумиліфт, Асага, бермудський трикутник, Сумижитло | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: