Головна » 2013 » Листопад » 13 » Міністр доходів та зборів вперше провів інтернет-засідання

20:23
Міністр доходів та зборів вперше провів інтернет-засідання

Телеміст з міністром та членами громадських рад при податкових влаштували аби озвучити проблеми, що хвилюють і посадовців і бізнесменів. Начальник Головного управління Міндоходів області запевняє: йому важливо знати реальну картину, адже від успішної роботи бізнесу залежить наповнення бюджетів всіх рівнів.

Представники областей по черзі озвучують Міністру своє бачення податкового законодавства, наголошують на зменшенні документації,скороченні звітності та розвитку електронних сервісів.

За будь яких умов роботою податкової будуть задоволені не всі – констатують посадовці. Завжди проти нововведень виступають бізнесмени, що уникають сплати податків, створюють тіньові схеми.

Пропозиція, яку Міністру озвучили усі регіональні підприємці - знизити єдиний податковий внесок. Олександр Семченко теж долучився до обговорення і повідомив, що триває робота над зменшенням кількості періодів сплати цього податку до одного разу на рік.

Категорія: Суспільство | Переглядів: 415 | Додав: atv | Теги: Телеміст, інтернет-засідання, міністр доходів | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: