Головна » 2013 » Грудень » 19 » «Місто розваг» традиційно зібрав разом своїх друзів

12:51
«Місто розваг» традиційно зібрав разом своїх друзів

Вони в чергове разом – малеча з дитячого будинку, зі спеціалізованих шкіл, гематологічного відділення обласної лікарні. Від останньої зустрічі змінилося хіба що вбрання дитячого-розважального центру «Місто розваг» – все віщує про початок Різдвяно-новорічних свят, які відкриває день Святого Миколая. Відтак зустріч за традицією починається з молитви.

Малеча старанно загадує бажання – і просить чудотворця аби здійснилося.

Вони чекають дня Святого Миколая більш ніж нового року – бо тут не тільки подарунки – тут мрія, яка за допомогою сили небесної має обов’язково здійснитися. 6 річний Андрійко як і всі діти бажав собі подарунків, але про найзаповітніше спочатку замовчує.

Але за секунду все таки зізнається.

Тим більше в такий день, коли небеса розкриваються і великий угодник Божий Миколай чує кожного та головне - дає можливість почути власне серце.

Весело, гамірно і з абсолютним відчуттям щастя. Це той незабутній присмак дитинства, який залишиться на все життя.

Директор дитячого розважального центру «Місто розваг» Валентина Маркевич говорить – немає більшого щастя, ніж бачити очі дітей, які сповнені радості. Ця малеча мала у своєму житті чимало непростих ситуацій – іноді нестерпного болю – і морального і фізичного. Але ось він – сплеск позитиву – і надія, що все буде добре.

Дід Мороз і Снігуронька запрошують малечу у казкову подорож – стартують із пісень, віршів і танців – талантам відповідна нагорода. Але на те і свято – подарунки отримали всі діти без виключення.

Категорія: Цікаві | Переглядів: 382 | Додав: atv | Теги: своїх, друзів, зібрав, разом, традиційно, Місто розваг | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: