Головна » 2013 » Грудень » 3 » Міжнародний день інвалідів

00:48
Міжнародний день інвалідів

Голова спортклубу «Фенікс» Олександр Грінка щиро радіє зустрічі з друзями. 3 грудня – офіційно відзначається День інваліда. Та люди з обмеженими можливостями називають його «Днем перемоги над байдужістю». Говорять, доказом тому проект «Уроки толерантності», що за підтримки влади було реалізовано у школах міста.

Гордість інваспорту Сумщини Микола Педоренко представив документальний фільм «Подорож на Урал» - про сплав влітку 2012 року групи інвалідів з Росії, Білорусі та України.

20 туристів-інвалідів два тижні мандрували дикими лісами. Покладалися лише на свої сили, бо поруч не було магазинів, аптек, зв’язку. Ловили рибу, збирали гриби. Кожного дня призначали чергових по табору незалежно від того на візку ти чи ходиш самостійно. Візочників було двоє – сумчанин Микола Педоренко та Леонід Грабов з Феодосії.

Мужність та жагу до життя сумчан відзначив і Сергій Панченко. Заступник мера привітав присутніх грамотами міського голови та подарунками.

Їхній оптимізм – справжній приклад для тих, хто втратив надію. Люди з обмеженими можливостями вкотре доводять - навіть втративши здоров’я можна залишатися активними та небайдужими.

Категорія: Суспільство | Переглядів: 572 | Додав: atv | Теги: міжнародний день інвалідів | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: