Головна » 2013 » Грудень » 13 » На Сумщині готуються переймати передовий європейський досвід у сфері енергетичного менеджменту

23:03
На Сумщині готуються переймати передовий європейський досвід у сфері енергетичного менеджменту

На першому етапі своє бажання взяти участь у проекті висловили 18 областей України. Після відбору залишилось 7 – серед них і Сумщина. Якщо Сумська область пройде третій етап, то у трьох містах регіону – Сумах, Ромнах та Конотопі, буде впроваджуватися досвід Німеччини з енергетичного менеджменту.

Голова Сумської обласної ради, під час зустрічі з представниками компанії GIZ, зазначив, що питання енергоефективності економіки є одним з пріорітетних для регіону.

Представник німецької компанії, повідомив, якщо Сумщина стане учасником проекту, то отримає підтримку у вигляді багатьох інструментів і заходів. Вони дозволять регіону максимально ефективно втілювати в життя стратегію енергоефективності.

Гості з Німеччини схвально оцінили напрацювання області щодо впровадження енергозберігаючих технологій. Саме тому і зацікавилися Сумщиною. На їх переконання, поєднання європейського досвіду та цілеспрямованості обласної влади дозволить отримати позитивні результати. Які, у свої чергу, поширяться всією Україною.

Категорія: Економіка | Переглядів: 412 | Додав: atv | Теги: Енергоефективніст, європейський досвід | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: