Головна » 2013 » Грудень » 20 » Новий губернатор Сумщини

14:53
Новий губернатор Сумщини

16 грудня Юрія Чмирь отримав нову посаду в адміністрації президента. 3 дні по тому екс-керівника регіону громадськість зустрічає стоячи, з оплесками. Віце –прем’єр зачитує наказ про його призначення заступником глави адміністрації президента та звертається до зали.

Екс–губернатор Сумщини від нової місії не відхрещується. Підтверджує: все задумане – буде реалізовано. Жоден проект не залишиться без уваги.

Від громади Юрій Чмирь почув безліч теплих слів та отримав подарунки. За внесок в розвиток області - голова обласної ради вручив екс-губернатору відзнаку. Сам Юрій Чмирь вручив посвідчення новопризначеному губернатору Ігорю Яговдику. Добудова спортивних об’єктів, медичних центрів, відкриття військової академії на базі кадетського корпусу. Тепер це вже його клопіт.

Конструктивний, працелюбний, вміє вести діалог, та перш за все - людяний. Так характеризує нового очільника його попередник. Сам Ігор Яговдик в першому, в якості губернатора, інтерв’ю запевнив - жодних кадрових змін не робитиме, динаміка розвитку регіону буде збережена. Свою стратегію пообіцяв озвучити на першій прес – конференції вже наступного тижня.

Категорія: Політика | Переглядів: 392 | Додав: atv | Теги: Сумщини, губернатор, Новий | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: