Головна » 2013 » Листопад » 23 » Очільник сумської обласної ради прозвітував про її роботу

13:44
Очільник сумської обласної ради прозвітував про її роботу

Головним питанням останньої сесії обласної ради став звіт її голови. Промова тривала майже годину і торкалася практично всіх аспектів роботи представницького органу влади. За словами Геннадія Михайленка, найбільш напружено та ефективно облрада працювала за такими напрямках як агропромисловий комплекс, соціальна сфера, промисловість, житлово-комунальне та дорожнє господарства.

Досвідчений управлінець Анатолій Епіфанов зазначив, що діючий склад обласної ради перший і поки що єдиний, який вміє ефективно використовувати бюджетні кошти.

Мала місце і критика. Наприклад, голова фракції «Батьківщина» в облраді зазначив, що не почув під час промови жодного проблемного питання, яких, за його словами вистачає.

Деякі депутати вважають, що обласна влада сьогодні не має можливості, як раніше, вести ефективну фінансову та кадрову політику. А все через надмірну централізацію управлінський функцій у Києві.

Витративши ще з півгодини на обговорення звіту та запитання до голови обласної ради, депутати перейшли до розгляду поточних питань. Зокрема – внесення змін до бюджету, програми надання медичної допомоги, економічного та соціального розвитку регіону.

Категорія: Економіка | Переглядів: 429 | Додав: atv | Теги: Очільник сумської обласної ради, Геннадій МИХАЙЛЕНКО | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: