Головна » 2013 » Листопад » 27 » Охтирський «Нафтовик» гостював у столичного «Динамо 2»

21:03
Охтирський «Нафтовик» гостював у столичного «Динамо 2»

Сумчани у засніженому Тернополі зустрічали із місцевою «Нивою». Про конструктивний та збалансований футбол на вщент засніженому полі мова навіть не йшла, тому команди взяли на озброєння тактику дальніх передач. В середині першого тайму така тактика принесла дивіденди господарям і на перерву команди пішли за мінімальної переваги «Ниви». У другому таймі сумчанам вдалося створити кілька реальних нагод для взяття воріт суперника, проте фортуна в цей вечір була не на стороні підопічних Андрія Кононенка. А тернопільчани забили вдруге. Вже на останній хвилині зустрічі з одинадцятиметрової позначки, встановивши таким чином остаточний рахунок 2:0.

Охтирський «Нафтовик» гостював у абсолютного аутсайдера першості – столичного «Динамо 2». Гості увесь перший та другий тайм провели в атаках, проте забити вдалося лише раз. Та й то «динамівцям». В дебюті другого тайму з пенальті єдиний переможний м’яч у матчі забив капітан киян Антон Братков. Відтак чергова поразка «охтирчан», після якої головний тренер команди Євген Яровенко, подав у відставку.

Тож, на зимову перерву в чемпіонаті ПФК Суми , маючи в активі 26 очок, пішли на дев’ятому місці,»Нафтовику» попри поразку із 29 пунктами вдалося зберегти за собою четверту сходинку турнірки.

Категорія: Спорт | Переглядів: 438 | Додав: atv | Теги: Нафтовик, Динамо 2 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: