Головна » 2013 » Грудень » 18 » Пленарне засідання сесії Сумської міськради

16:12
Пленарне засідання сесії Сумської міськради

Близько двадцяти мільйонів гривень вкладуть у модернізацію міських мереж тепловики. У міськраді погодили Інвестиційну програму реконструкції для «Сумитеплоенерго». Раніше її вже розглядали на виконкомі. Згода депутатів знадобилася після візиту Леоніда Пляцука до національної комісії регулювання енергетики.

Після реконструкції мереж увесь майновий комплекс залишиться на балансі міста, а не перейде до орендаря «Сумитеплоенерго». На наступний рік також не передбачається збільшення тарифу, принаймні для населення.

Сумські депутати інвестиційну програму модернізації підтримали більшістю голосів, її реалізація розпочнеться наступного року. Із третьої сесійної спроби депутати проголосували і за надання дозволу на розроблення проекту землеустрою релігійній громаді Святої Матрони - для будівництва паркового комплексу князю Володимиру Великому у сквері поряд з автовокзалом. Куратор проекту, депутат Юрій Перепека подякував колегам за порозуміння.

А ось хокею на траві «Авангарді» - зелене світло не дали. Депутати вирішили залишити на стадіоні футбольне поле і відремонтувати ігровий зал з біговими доріжками.

Таким було пленарне засідання сесії міськради. Друге відбудеться наступного тижня. Депутати внесуть зміни до бюджету і розглянуть програму соціально-економічного розвитку міста на наступний рік.

Категорія: Політика | Переглядів: 418 | Додав: atv | Теги: міськради, засідання, Пленарне, сесії, Сумської | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: