Головна » 2013 » Листопад » 8 » Призери чемпіонатів світу сестри Семеренко

11:31
Призери чемпіонатів світу сестри Семеренко
    Без сумніву тріумфальним видався минулий сезон для нашої біатлонної збірної. Етап у німецькому Обергофі увінчався золотом в естафеті. Разом із Юлією Джимою, Оленою Підгрушною цю історичну перемогу «настріляли» і сестри Семеренко. А потім був неймовірний етап кубку світу у чеському Нове-Место, де дівчата знову зійшли на подіум, вигравши срібло у естафеті, Валентина Семеренко тоді здобула особисту бронзу.
    Така доля біатлоніста – півроку борешся за медалі різного ґатунку, півроку – тренуєшся.
    Бігова і теоретична робота, вправи на фізичну витривалість. Влітку функцію лижні виконує асфальтне покриття, на якому взувши лиже-ролери тренуються дівчата. Валентина разом із командою це період пройшли успішно, тепер – перехід на сніговий покрив.
    Саме в Щведському Острезунді змішаною естафетною гонкою Валентина відкриє новий біатлонний сезон. Минулий рік молодша із сестер Семеренко в особистому заліку завершила на 20-й сходинці світового рейтингу, поступившись старшій сестрі десятьма сходинками. Сезон 2013-2014 триразова призерка чемпіонатів світу також хоче занести собі в актив, ще спробує дати гідний спортивний бій лідерам світового біатлону – «залізному» ветерану норвезької збірної Торі Бергер та білоруському даруванню Дар’ї Домрачевій.
    Та, насправді, усі думки Валентини Семеренко – про Сочинську олімпіаду, де вона боротиметься за медалі найвищого ґатунку. За себе, за сестру, за вітчизняний жіночий біатлон.

Категорія: Спорт | Переглядів: 478 | Додав: atv | Теги: Семеренко, призерки, біатлон | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: