Головна » 2013 » Грудень » 10 » Регіональний центр зимових видів спорту активно будують у Токарях

12:16
Регіональний центр зимових видів спорту активно будують у Токарях

Василь Сімакін, директор обласної школи вищої спортивної майстерності, згадує – до школи сестри близнючки Валентина та Віта Семеренко прийшли у 14-ть. Вже тоді показували серйозні результати.

Спочатку сестри добилися звання майстра спорту у лижних гонках, потім почали кар’єру у біатлоні. Нині дівчата демонструють чудові результати на міжнародних біатлонних стадіонах, остання їх звитяга – золото у жіночій естафеті в австрійському Хохфільцені. Успіхами сестер Семеренок тішиться і начальник обласного управління молоді та спорту Олександр Стрельченко.

Такі успіхи - ще один поштовх до зведення в урочищі Токарі регіонального центру зимових видів спорту. Тут вже осучаснили стрільбище та реконструювали трасу. На часі – зведення зручних глядацьких місць, освітлення та гідроустановка, для акумулювання штучного снігу в теплу пору року.

Найбільший плюс у створенні центру – можливість проведення в нашій області етапів Кубку світу з біатлону. В управлінні молоді та спорту говорять – такі плани на 2015-2016 роки вже мають.

Категорія: Спорт | Переглядів: 432 | Додав: atv | Теги: Токарі, спорт, зимових видів спорту, лижі | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: