Головна » 2013 » Листопад » 5 » Рейдерський захват

11:53
Рейдерський захват
    Сьогодні тут справжнє поле битви. З одного боку директор ТОВ «Укрсумиліфт», з іншого – заступник керівника комунального підприємства «Сумижитло». Воюють за маленьке приміщення на Харківській 22/1 – на вигляд кімнатка, насправді серце ліфтового господарства міста.
    В руках у представників КП «Сумижитло» свіженький договір оренди, лише сьогодні підписаний міським управлінням коммайна.
    Вадим Іванов переконує, його підприємство працює за договором підряду №2 з першого лютого 2013 року, і його ніхто не скасовував через суд. А все, що влаштовують сьогодні - заради нової організації «Асага», що немає ані людей, ані можливостей працювати замість «Укрсумиліфту».
    В новоствореному підприємстві «Асага» працюють два фахівця донедавна «Укрсумиліфту», щоправда один з них, запевняють ліфтовики, досі на лікарняному за колишнім місцем роботи.
    Найцікавіше, на думку представників ТОВ «Укрсумиліфт» те, що міськрада вивела з господарського відання ТОВ «Сумижитло» це приміщення ще влітку. А як з’явився сьогоднішній договір оренди приміщення – взагалі невідомо. Про конкурс ліфтовики не чули, а начальник управління коммайна на дзвінки не відповідає.
    Через суд договір між КП «Сумижитло» та «Укрсумиліфт» не розірвано, натомість укладено інший з ТОВ «Асага», тож сумчанам, переконують ліфтовики, доведеться двічі платити за одні й ті ж послуги.

Категорія: Надзвичайні події | Переглядів: 574 | Додав: atv | Теги: Укрсумиліфт, рейдерський захват, Асага, Сумижитло | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: