Головна » 2013 » Листопад » 27 » Сьогоднішня сесія міської ради була зірвана

20:37
Сьогоднішня сесія міської ради була зірвана

До того, як сесія була зірвана, депутати встигли розглянути лише одне питання. А саме підтоплення на вулиці Тихорецькій. Її мешканці прийшли до сесійної зали з вимогою терміново вжити заходів щодо ліквідації аварії, бо з приходом морозів ситуація може обернутися серйозними наслідками. Депутати сумчан почули.

Встигли також почути підприємців з ринку на вулиці Набережна річки стрілки, які спочатку зустрічали депутатів мітингом під стінами міської ради, а потім прийшли на сесію просити обранців врахувати їх позицію щодо майбутнього торгівельної зони.

Під час обговорення питання Олександр Байдак, якого територіальна виборча комісія нещодавно визнала депутатом, почав кричати у мегафон.

Під час обговорення питання Олександр Байдак, якого територіальна виборча комісія нещодавно визнала депутатом, почав кричати у мегафон.

Міський голова попросив правоохоронців вивести Олександра Байдака із зали. Міліціонери цього не зробили. Геннадій Мінаєв оголосив перерву, потім ще одну. Після цього, через відсутність кворуму, закрив сесію взагалі. Таким чином, одне з головних питань, а саме звернення до керівництва держави з приводу євроінтеграції не було розглянуто. А свої варіанти підготували відразу кілька фракцій. Якщо «Рідне місто» та «Батьківщина» вимагали підписання договору про асоціацію, то Партія Регіонів зверталась до влади з альтернативними тезами.

Голова фракції «Батьківщина» вимагав відновити роботу сесії, але не був почутий. Заявив, що збирається зібрати підписи обранців для того, аби провести її завтра. За його словами, звернення до керівництва країни щодо прийняття євроінтеграційних законів, підписання договору про асоціацію та низки інший важливих питань не можна відкладати. Що стосується Олександра Байдака, то небажання міської влади визнавати його депутатом він вважає незаконним.

Якщо у «Батьківщині» не зможуть домогтися проведення сесії, то вона відбудеться наступної середи. На порядку денному більше 80 питань, серед них і такі, що стосуються бюджету.

Категорія: Політика | Переглядів: 433 | Додав: atv | Теги: Геннадій Мінаєв, зірвана сесія, Олександр Байдак | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: