Головна » 2013 » Грудень » 9 » Сумчани продовжують підтримувати столичний Євромадан

22:55
Сумчани продовжують підтримувати столичний Євромадан

Сумчанин Георгій Ігнатьєв на Площі Незалежності від самого ранку. Парубок розповідає, прибув на мітинг з потягу - і вже знайшов заняття на місцевому майдані. Меню для земляків нехитре, але частувань вистачить на всіх.

Близько двох тисяч людей зі всієї Сумщини з’їхались на підтримку київського європротесту до обласного центру.

Представники опозиційних політичних сил впевнені, джерелом влади в країні був і залишається народ. Додають, уряд, приймаючи рішення про призупинення підготовки до укладання угоди з ЄС, проігнорував думку більшої частини українців. А йти проти волі громади – злочин.

До наметового містечка опозиції вишукується черга. Небайдужі сумчани зносять сюди теплі речі та гроші на підтримку мітингувальників, також тут записуються на поїздку до столиці.

Люди приймають резолюцію. Основні вимоги - імпічмент Президента України, відставка уряду, звільнення політв'язнів, притягнення до відповідальності винних у розгоні мирної акції на Майдані, розпуск Сумської обласної, міської рад та припинення повноважень мера Сум.

Попри негоду у серці обласного центру цілодобово палає вогонь. Люди обіцяють стояти до кінця на шляху до європейського майбутнього своєї країни.

Категорія: Політика | Переглядів: 404 | Додав: atv | Теги: Євромадан, Сумчани | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: