Головна » 2013 » Листопад » 18 » Сумщина -- регіон з майбутнім

22:08
Сумщина -- регіон з майбутнім

Поважне представництво, цікаві пропозиції та вже реалізовані успішні проекти. В центрі уваги – Сумщина. І це не випадковість. За словами міністра закордонних справ Леоніда Кожари - регіон, що з травня перебуває під патронатом міністерства, динамічно розвивається і входить в трійку кращих в державі за темпами залучення інвестицій.

Вже успішно реалізовані, а також нові проекти зібранню презентує губернатор Сумщини Юрій Чмирь. Агробізнес, медицина і спорт, промисловість, галузь освіти і туристична діяльність. Регіон, говорить його очільник, відкритий для співпраці та готовий запропонувати найкращі умови для роботи, завдяки системі єдиного інвестиційного вікна, яка вже довела свою ефективність.

Слова губернатора підтверджують й ті, хто вже працює на Сумщині. Інвестори говорять - це регіон з колосальним потенціалом, тому вони готові й надалі вкладати кошти в розвиток своїх підприємств, а отже і території в цілому.

Відзначив діловий підхід обласної влади до створення комфортного інвестиційного клімату та високу динаміку залучення в регіон іноземного капіталу директор Європейського банку реконструкції і розвитку. Шевки Аджунер пікреслив – банк завжди підтримуватиме проекти, що реалізовуватимуться в регіоні.

Регіон з майбутнім та перспективами. Впевнені в цьому і представники торгово-промислових палат.

В рамках презентації вже чинні та потенційні інвестори обговорили можливості подальшого співробітництва в реалізації таких проектів, як індустріальний парк «Свема», інфраструктурний проект «Еспланада», переробка сільгосппродукції, соціальні проекти розвитку дитячо-юнацького футболу та регіонального центру зимових видів спорту.

Переглядів: 544 | Додав: atv | Теги: Сумщина, ІНВЕСТИЦІЇ | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: