Головна » 2013 » Листопад » 27 » Сумщина зібрала найбільший врожай за свою історію

20:42
Сумщина зібрала найбільший врожай за свою історію

Сумщина впевнено тримає лідерські позиції за темпами розвитку АПК. Рік тому була 3–ю за всіма позиціями по галузі за що і отримала диплом міністерства сільського господарства та продовольства. Підсумки цьогорічної збиральної кампанії ,впевнений очільник області, ще піднімуть рейтинг області.

Соняшник,кукурудза,озимина,рапс і соя. В кожному районі своя специфіка, і головне ,говорить губернатор, - якісно новий принцип в роботі : взаємодія влади інвестора та громади. Звідси і результат – на території Сумщини максимально ефективно використовується кожен гектар землі. Бо,за словами Юрія Чмиря в регіоні ,за вимогами, працюють найкращі агрохолдинги, що використовують сучасні технології в АПК та крім цього допомагають розвитку територій.

За останні 3 роки Сумщина втричі збільшила інвестиції в аграрний сектор. Загалом за 2013 рік їх обсяг складатиме близько 1 млрд. грн. Зерносховища, нові потужності для переробки та зберігання вирощеного є практично в кожному районі – говорить Юрій Чмирь І це не межа. Переробну галузь розвиватимуть далі,бо це - нові робочі місця, зарплата, податки, і головне – власна якісна продукція

За словами губернатора, Сумщина вже має контракти на постачання продовольства до Луганської, Донецької областей і Криму. А за підсумками презентації області в Дипломатичній академії при МЗС України, впевнений, що найближчим часом, матимемо нові пропозиції на постачання харчів навіть за межі України.

Категорія: Економіка | Переглядів: 445 | Додав: atv | Теги: найбільший врожай, Сумщина | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: