Головна » 2013 » Листопад » 7 » Сумські комуністи відсвяткували 96-річницю

23:51
Сумські комуністи відсвяткували 96-річницю
    «Сумчани! В єдності - ми сила!». Під таким лозунгом та мелодії радянських часів цьогоріч комуністи збирали громаду біля філармонії на традиційну демонстрацію. 96 річну Жовтневої революції, що стала однією з ключових подій ХХ століття і вплинула на розвиток всього світу,святкували не дивлячись на роки і погоду.
    Попри різні оцінки значимості Жовтневої революції 17 року - від впевненості,що вона була національною катастрофою до визнання її спробою становлення демократичного строю соціальної справедливості – прихильники Великого Жовтня не полишають рядів під червоними прапорами,бо переконані – ідеї революціонерів , як ніколи актуальні, а влада, згідно зі статтею вже української конституції має належати народу.
    Комуністи та прихильники політичної сили урочисто пройшли центральною вулицею . Сумчани ,що не йшли в колоні, спостерігали – хто з повагою,а хто з ностальгією в очах.
    Тому сьогодні комуністи позиціонують себе об’єднавчою силою,що як і раніше стоїть на захисті інтересів людей праці.
    Представники політ сили говорять – державою повинні керувати люди, тому вкотре наголосили на необхідності проведення референдуму з питань євроінтеграції.

Категорія: Політика | Переглядів: 430 | Додав: atv | Теги: комуністи | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: