Головна » 2013 » Грудень » 17 » Троє малюків знайшли нову родину

14:01
Троє малюків знайшли нову родину

Село Мазівка на Путивльщині тепер стане рідним для Аліни, Максима та Ярослава. Саме тут мешкає їх нова родина. Сім’я Гапонових не натішиться - говорять, новорічні свята до них прийшли на 2 тижні раніше, адже в будинку лунає галас і дитячий сміх.

3–є малюків вже не перші прийомні діти у Гапонових. Старша Світланка виросла тут і тепер вважає себе абсолютно щасливою.

Перебудова помешкання, ремонтні роботи – все це попереду. Поки, говорить мама – вихователь,їх прагнення - розтопити дитячі серця і дати їм якомога більше тепла,створити затишок, починаючи від індивідуальних меблів. За придбання яких одразу взялись представники влади.

Головна ж мета ,говорить заступник губернатора Олександр Цупро, дати дітям сімейне виховання.

Загалом в області майже 2 тисячі дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, влаштовано в родини.

Кожна дитина має право на родину. Цей заклик пропагували в своїх роботах і юні учасники обласного конкурсу соціальної реклами, який підсумовували на Путивльщині. Малюнки, письмові твори, відеоролики…, всього більше 70–ти робіт. Та найкращою картину 12 річної путивлянки. Ірина говорить - складно не було, бо малювала найдорожче її серцю.

Подарунки отримали всі учасники. Переможці ж носитимуть футболки з власними малюнками. А організатори прагнуть,аби роботи юних рекламістів прикрашали лайтбокси обласного центру. З проханням про це, говорять, вже звернулися до мера Сум.

Категорія: Суспільство | Переглядів: 388 | Додав: atv | Теги: нова родина, Путивль, Малюки | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: