Головна » 2013 » Листопад » 11 » У Сумах створено спеціальний інтернет-портал «Допоможи дітям»

12:38
У Сумах створено спеціальний інтернет-портал «Допоможи дітям»

У Сумах створено спеціальний інтернет-портал «Допоможи дітям» для фінансової підтримки тих, хто опинилися у скрутному становищі. Перш за все це діти, яким терміново необхідні кошти на лікування чи реабілітацію.

За задумом усі організації, що підтримують проект, розміщуватимуть інформацію про дитину, якій потрібна допомога, на своїх ресурсах. Таким чином, потрібна сума на лікування чи реабілітацію буде швидко зібрана.

Громадське об’єднання «Світоч» вже понад сім років працює з онкохворими дітьми. Тепер вирішили допомагати всім. До цієї справи долучився і спортивний клуб людей з обмеженими можливостями «Фенікс».

Щоб виключити можливість шахрайського збагачення за рахунок знедолених, волонтери «Світочу» будуть перевіряти інформацію про тих, кому надається допомога. Спеціальну анкету мають заповнювати і батьки, що звернулися до волонтерів.

Проект відкритий, запевняють організатори, будь-хто з учасників матиме змогу проконтролювати рух коштів. Докладніше про те, кому потрібна допомога і як її надати - на сайті: www.help-children.sumy.ua

Категорія: Суспільство | Переглядів: 523 | Додав: atv | Теги: допоможи дітям, інтернет-портал | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: