Головна » 2013 » Грудень » 17 » У Сумській облдержадміністрації створена робоча група...

17:44
У Сумській облдержадміністрації створена робоча група...

За словами Миколи Березіна, заступника голови постійної комісії Сумської облради з питань бюджету, у цьому році, порівняно з попереднім, помічається спад у промисловості.

Сумніви щодо доцільності сьогоднішньої інтеграції у європейський простір висловив і заступник голови Сумської облради. А от у заступника начальника обласного управління промисловості протилежна думка.

Виконуючий обов’язки губернатора Віктор Чернявський привів яскравий приклад. Коли у 2009-му в Росії, Узбекистані, Казахстані різко скоротилися роботи з розробки нових свердловин у нафтовидобувній галузі, скоротився і попит на труби. Сумському трубному заводу довелося переорієнтуватись на металургійне виробництво.

Отже, якщо прагнути європейських стандартів, а не говорити про труднощі, то можна вийти на новий, якісний рівень. При цьому голова робочої групи наголосив - в умовах євроінтеграції Сумщині необхідно зберегти торговельно-економічні відносини з Росією.

Зібрані робочою групою пропозиції з адаптації підприємств Сумщини до умов європейської економіки будуть надіслані до Києва. До кінця року усі небайдужі можуть взяти активну участь у наданні пропозицій.

Їх слід надсилати у письмовому вигляді до обласної ради або на електронну адресу обласного Департаменту економічного розвитку і торгівлі.

Категорія: Політика | Переглядів: 467 | Додав: atv | Теги: євроінтеграція, облдержадміністрація | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: