Головна » 2013 » Грудень » 19 » Усе завдяки енергетикам

14:18
Усе завдяки енергетикам

Як можна весело відпочивати взимку, ці дітлахи вже знають. Минулого року їм подарували лижі, завдяки яким хлопці займають призові місця на змаганнях. Цього року дітям вручають ще один атрибут зимових свят. Без них дитинство не було б таким яскравим і незабутнім. Малеча поспішає скоріше випробувати подарунки. Чкурнути чимдуж далі – коли вітер свистить у вуха – що може бути краще за прогулянку на санчатах? Від такої подорожі дітлахи у захваті.

Сьогодні у Штепівській школі інтернат виховується 101 дитина. Допомагати закладу колектив «Сумиобленерго» розпочав ще у 2010-му. Увесь цей час енергетики відвідують своїх підопічних та привозять необхідні у побуті речі. Оскільки заклад має профільну орієнтацію (хлопчики працюють із деревом) – їм подарували спеціальні верстати. На прохання тих, хто любить співати - придбали телевізор та радіо мікрофони, усе аби малеча могла повноцінно розвиватися.

Своїм благодійникам вони щоразу віддячують по-дитячому щиро та зворушливо. Цього разу гостям показують справжню новорічну виставу, костюми для якої власноруч шили діти. Головний герой – звісно Святий Миколай.

Наступного разу енергетики знову подарують дітлахам щось корисне і розвиваюче. Бо переконані - дитячі мрії мають обов’язково здійснюватися.

Категорія: Суспільство | Переглядів: 399 | Додав: atv | Теги: енергетики, благодійність | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: