Головна » 2013 » Грудень » 6 » В Україні відзначають День Збройних Сил

22:25
В Україні відзначають День Збройних Сил

Полковник у відставці Андрій Гордієнко віддав військовій службі 33 роки. У 44-му воював кулеметником. Найбільше у пам’яті ветерана закарбувалося звільнення Західної України від німецьких окупантів.

Сергій Говорун служить за контрактом. Він водій військової частини 27-го реактивно-артилерійського полку. Зізнається, військову службу обрав насамперед з прагматичних міркувань, а згодом армію полюбив усім серцем.

Напередодні Дня Збройних сил України в обласній філармонії забрались ветерани, діючі та майбутні військові. Їх вітали представники обласної влади. Дякували за те, що сьогодні, в непростих умовах, військові Сумщини зберігають спокій та витримку.

Губернатор Сумщини повідомив майбутнім військовим, вихованцям Сумського кадетського корпусу, приємну новину.

Військовики не змогли залишити поза увагою складну суспільно-політичну ситуацію, яка склалася в Україні. Голова обласної ветеранської організації засмучений тим, що молодь, яка сьогодні виходить на вулиці, ставить під сумнів цінності та заслуги минулих поколінь.

Керівник обласної ради партії ветеранів Афганістану закликає мешканців області не реагувати на провокації політиків.

Ті, хто багато років стояли на захисті держави кажуть, протягом служби їм довелося бачити чимало беззаконня та безладу, тому своїй державі такої долі не бажають.

Категорія: Суспільство | Переглядів: 407 | Додав: atv | Теги: День Збройних Сил | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: