Головна » 2013 » Грудень » 16 » Валентина Семеренко – чемпіонка світу з біатлону

12:18
Валентина Семеренко – чемпіонка світу з біатлону

Після срібла в естафетній гонці у французькому Ансі Валентина Семеренко зуміла додати до свого особистого медального доробку золото та бронзу. Спочатку була чудова спринтерська гонка, де краснопільчанка з одним промахом виграла бронзову медаль, відставши від переможниці, швейцарки Селіна Гаспарін, лише на дванадцять секунд. А наступного дня гонка переслідування закінчилася тріумфальною перемогою Валентини, до речі дебютною в особистому заліку. Лише один промах на чотирьох вогневих рубежах і на останнє коло наша біатлоністка вийшла лідером, маючи перевагу над Іриною Старих у шість секунд. Проте на останньому колі росіянка не лише нівелювала відставання, а й обігнала Валентину Семеренко. А фінішний спурт став справжньою окрасою гонки переслідування та закінчився тріумфальною перемогою українки.

Ця перемога дозволила нашій біатлоністці очолити залік кубку світу у гонках переслідування, а у загальному рейтингу піднятися на четверту сходинку. Окрім Валентини у топ-десятці ще дві українки. Олена Підгрушна на сьомому, а Юлія Джима на восьмому місцях відповідно. Тепер на збірну чекає так зване зимове міжсезоння.

Наступний етап кубку світу приймати німецький Обергоф з третього по п’яте січня. У програмі етапу спринтерська гонка, мас-старт та гонка переслідування.

Категорія: Спорт | Переглядів: 431 | Додав: atv | Теги: світу, чемпіонка, валентина, Семеренко, біатлону | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: