Головна » 2013 » Грудень » 10 » Від сучасної діагностики до оперативного лікування

23:26
Від сучасної діагностики до оперативного лікування

Отримати медичну допомогу європейського рівня, не виїжджаючи за межі регіону. Для жителів Сумщини це не мрія, а реальність. За останні 3 роки в області створено 5 діагностичних центрів і відділень, оснащених за останнім словом техніки. Та після вчасно виявленого діагнозу не менш важливо провести якісне лікування або оперативне втручання. Урологи центральної міської лікарні навчилися робити це без жодних розрізів та рубців. Вперше в області пацієнту видалили нирку за допомогою ендоскопічного обладнання.

Те, що давно роблять у ведучих закордонних клініках, тепер вміють у Сумах. Познайомитися із лікарем, який на теренах Сумщини здійснив унікальну операцію завітав особисто Юрій Чмирь.

Із сучасним методом лікування знайомі й інші лікарі.

Юрій Чмирь відзначив - останнім часом витрати на медицину суттєво зросли, що дозволило наблизити її до рівня столичних медичних закладів. Така тенденція буде збережена і в наступному році.

Працювати на такому вже за кілька днів зможуть медики з Шостки. Цієї п’ятниці центральній районній лікарні вручать новітнє обладнання для лазерної хірургії.

Категорія: Здоров'я | Переглядів: 397 | Додав: atv | Теги: Медицина, Чмирь, Суми | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: