Головна » 2013 » Грудень » 26 » Відверта розмова з Миколою Азаровим

16:15
Відверта розмова з Миколою Азаровим

У «круглому столі» із головую Кабміну взяли участь промисловці з 4 областей – Харківської, Запорізької, Кіровоградської та Сумської. Найбільш конкретні питання та пропозиції надходили саме від представників Сумщини. Голова концерну «Укрросметал» повідомив Миколі Азарову, що сьогодні промисловці регіону зацікавлені насамперед у збереженні та розвитку традиційних ринків збуту.

Колишній керівник хімічного підприємства «Сумихімпром», а нині голова Сумського об’єднання роботодавців висловив переконання, що бюджетна політика держави потребує серйозної реформи, від якої залежать майбутнє як промисловості, так і розвитку територій.

Промисловці Сумщини, зокрема машинобудівники, закликали Прем’єр-міністра звернути увагу і на розвиток внутрішнього ринку.

Голова Кабміну пообіцяв врахувати усі пропозиції представників Сумщини. Особливо ті, що стосуються нормалізації торгівельно-економічних відносин з країнами СНД та розвитку внутрішнього ринку.

Наостанок Микола Азаров зазначив, що задоволений результатами «круглого столу» з представниками промислових підприємств і планує проводити їх надалі.

Категорія: Політика | Переглядів: 397 | Додав: atv | Теги: розмова, Азаровим, Миколою, Відверта | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: