Головна » 2013 » Листопад » 5 » Затримання «сумського маніяка» - не випадковість

11:50
Затримання «сумського маніяка» - не випадковість
    Згідно рішення Ковпаківського районного суду, «сумський маніяк», як його охрестили мешканці міста, знаходиться під вартою. За словами прокурора Сум, затриманому пред’явлено обвинувачення у 7 злочинах.
    Нападник прийшов до прокуратури, аби поскаржитись на стеження з боку міліції. Він насправді був «на гачку» у правоохоронців, тож було прийнято рішення провести низку оперативних дій. Підозрюваний спочатку категорично відкидав свою причетність до злочинів, потім несподівано зізнався.
    Затриманий власноруч відкопав у льоху схованку із вкраденими сережками та показав, де зберігав знаряддя вбивства – металевий прут. Ні того, ні іншого правоохоронці не знайшли під час першого обшуку.
    З пограбованого підозрюваний виручив близько 11 тисяч гривень. Гроші були потрібні, щоб гасити кредит у майже 70 тисяч гривень - чоловік витратився на дорогу бельгійську рушницю. Слідчі ще перевірять свідчення підозрюваного і проведуть численні експертизи, в тому числі психіатричну. За два вбивства та розбійні напади «сумському маніяку» загрожує довічне ув’язнення.

Категорія: Надзвичайні події | Переглядів: 572 | Додав: atv | Теги: маніяк, кредит | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: